Селебрити, скарани со вкусот за облекување

Rimmel London logo TEXTЗошто некои би сакаале да носат нешто како ова…?

“Мода” зборот може да бидат доста протегала да се вклучат голем број на чудни, но сепак убави стилови на облека и носат. Инспириран од сопствената убавина и стремеж да се постигне уште поголема јавниот имиџ, познати личности често поминуваат илјадници и илјадници долари само за да бидат облечени соодветно за голем број црвени настани тепих ги посетуваат. Сепак, она што е убаво за некои е често се смета доста грда страна на другите. Без разлика дали намерно или не, овие 10 познати личности ја одбрале да одат на официјални настани облечена во одреден начин, што може да се смета за ништо друго, освен мода пропадне. Со субјективна природа во модата на ум, тука се и 10 од најголемите модни славна личност не на сите времиња.


Лејди Гага

Meat Dress

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-1


Мадона
Givenchy Couture Number

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-2


Амбер Роуз
VMA Look

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-3

Хелена Бонам Картер
Weird Red Carpet Choice

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-4

Шер
Punk Look

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-5

Лупита Нионг
Native Fashion Fail

 

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-6

Кети Пери
Denim Dress

 

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-7

Мајли Сајрус
All Outfits

 

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-8

Каприс
Green Bugs

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-9

Селин Дион
Thrift Shop Wear

10-of-the-biggest-celebrity-fashion-fails-10

Посетено 275 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!