Твитер Започна Со Видеа И Групни Пораки

Twitter belo logo
Можност за објавување на видеа и праќање групни пораки
twitterpocetna_majkatiitatkoti
Твитер го исполни своето ветување и започна со подобрената функција на праќање групни пораки, возбудлива вест е тоа што сега ќе можете да објавувате и видео клипови во рамките на платформата.
Ви се допаѓаат новите подобрувања или сакате некои други промени на Твитер?

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=XNnVH-mwSdM[/youtube]

Посетено 406 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!