Видов преубава жена, дотерана, омажена за многу богат човек

preubava-zena

Видов преубава жена, дотерана, омажена за многу богат човек. Очите и’ беа мртви. И душата исто така. Замислете душата и’ беше на виделина – не, не беше тажна, беше умрена од внатре 🙁 🙁 🙁

Posted by Дана Прелиќ on Monday, October 3, 2016

Посетено 10.695 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!