Make-up Имитации За Сиромашни

Генерално земено, ваквите имитации со шминка коштаат многу пари.  Но фраерот по име Ануча Саенчарт одлучил тоа да го изведе во ниско-буџетна варијанта. Дечкото пломбира козметички студија.
Посетено 1.115 пати