У нормален свет: Мајка ти дознава дека дуваш…

amsterdam[fblike]
У нормален свет:

Мајка ти дознава дека дуваш,
се тресе, клука Лексилиум и Хелекс
и пријавува у полиција.
Полицијата доаѓа, ја носат на мочање
и информативен разговор
и ја товарат за употреба на тешки дроги.
Се заебавам,
у нормален свет не постои полиција.
Посетено 754 пати