Веридба Во Стилот На Дизниевиот “101 Далматинец”

[fblike]101 Dalmatinec-1_majkatiitatkotiТони Колиер и Корин Џонс одлучиле нивната долгогодишна врска, која започнала во 2009. година, да ја крунисаат со брак.

Повеќето од вас веројатно ја виделе сцената на Дизниевиот класик 101 Далматинец, каде што се сретнаа Роџер и Анита, благодарение на нивните кучиња. Креативната двојка од Илиноис, исто така, одлучи да создаде убава приказна, со користење на нивните кучиња Муки и Изабела. Тони и Корин се запознале во 2009. година за време на студирањето во Илиноис, а по завршувањето на студиите, заедно работеле во компанијата Walt Disney World.
Со оглед на фактот дека Корин едноставно го обожувала цртаниот филм “101 Далматинец”, еден од најпопуларните и најуспешните достигнувања од филмографијата на Дизни, ја ангажиралa нејзината братучетка со цел да се спроведе оваа фото сесија во тек на нејзината веридба со Тони.
Погледнете го резултатот на сето тоа…
101 Dalmatinec-10_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-1_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-2_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-3_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-4_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-5_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-6_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-7_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-8_majkatiitatkoti 101 Dalmatinec-9_majkatiitatkoti
Прекрасен почеток на една љубовна приказна! Како бајка, … О, до почекаме!
Посетено 1.561 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!