Оглас за феминистки..

Се барат: три феминистки, да дојдат да ми помогнат да исцепеме дрвата. Мажите многу пијат, овака поевтино ќе ме фати…

Беровски виц, бајдуеј: Отишла беровка у Скопје. Кога се вратила у Берово раслажувала на комшики:
-Тове там е улава работа. И мажете цепат дрва!!!

Посетено 233 пати