Тажната Приказна За Пингвинот И Флашата Вино

Оваа илустрација всушност требала да биде основа за некоја детска книга. Но откако авторот Олег Бородин приметил дека пингвинот изгледа доста очајно и сериозно, решил да ја смени насоката на приказната.

Посетено 477 пати

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

AnimeFreak JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub) Episode 35

AnimeFreak JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable

AnimeFreak JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub)

anime freaks website One Piece (Dub)

watch animes WONDER EGG PRIORITY