Традиционално Ладно Макијато

ladno makijato-pocetna_majkatiitatkoti[fblike]

Сите имате маки јато
и пиете ладно макијато
тешки шопчиња, давибам табијато
две шиќерчиња и ладно макијато
Веќе никој не си игра на пато
сите порачуват ладно макијато
Слушат Елвир Мекич, не знаат кој е Шпато
мешат леден чај со ладно макијато
Нема више фристајл, никој не свире рубато
пошто врска немаме од живото, ладно макијато
Дали си проклета уште, душманќе мори Фато
или и ти како другите дросли пиеш ладно макијато
Ќе се чуеме телефонски, нешто ме ебе чато
и фејсбук е турбофолк, како ладно макијато
Само за кумата, золвата, комшиката и свато
се е дрво пијано, порачај ладно макијато
За кур не ме бива, забегав со реферато
за мене сода бикарбона и ладно макијато
Писателот е дужен на кучињата

595x90

Посетено 961 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!