Можност да бидеш ѓубре према некој што бил ѓубре према тебе

nervozen curi-pocetna_majkatiitatkoti
Колку е убаво кога ќе ти укаже можност да бидеш ѓубре према некој што бил ѓубре према тебе … А ти не ја користиш таа шанса и покажуваш дека не се сите луѓе исти.
Посетено 1.697 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!