Хороскопските знаци на 1 Мај

Хороскоп за 18-та недела: Кој од хороскопските знаци е главен на излет, а кој најгласен на протест.
horoskopskite-znaci-na-1-maj_image[fblike]
Овен
Додека другите прават скара, Овенот е далеку во некоја ливада и игра со топка. Доаѓа да земе сендвич и се губи низ дрвјата.

Бик
Не оставаат никого да се приближи до скарата и само тие знаат најдобро како сè се прави. Најмногу уживаат во денот исполнет со јадење, бидејќи јадењето е нивното омилено хоби.

Близнаци
Јадат и зборуваат цело време и сето тоа изгледа симпатично кај нив. Главни се на сите собирања и одат на излет со неколку различни друштва.

[button color=”#fff” background=”#3A1B5A” size=”large” src=”http://pharmanews.mk/horoskopskite-znaci-na-1-maj/”]за вашиот знак видете овде[/button] test baner cist text

Посетено 691 пати

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk

Pharmanews.mk е портал кој обработува поширока тематика во доменот на медицина, фармација, исхрана и сл. и е наменет за широка публика која се интересира за своето здравје и исхрана со посебен фокус на медицинските работници.