Татко ми од уста двоеше, од скромната полициска плата, да ме школува

porsche-panamera-naslovna_majkatiitatkoti

Посетено 4.968 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!