Што ќе ми пишува на гробот?

Еден другар, солидно пивнат, изјавува:

Значи брат, на жена ми ќе и остаам аманет на гробот да ми пишува:

”Он уште размислува како да направи многу пари а со кур да не мрдне!!!”

Посетено 231 пати