Решение за суфицитот на кадри во болниците

 

Од толку шо имаме суфицит на кадар, по болниците ќе почнат да вработуват и медицински братучедки. Први и втори, а по потреба ќе се оде и до трето колено.

Posted by Кирил Стоименов on Thursday, October 22, 2015

Посетено 669 пати

Cells at Work! CODE BLACK! (https://gogoanime.be/m/nE4p) Episode 4 at GoGoAnime gogoanime tower of god

Fog Hill of Five Elements Episode 3 at AnimePlanet anime planet online