Среќен си…

Среќен си…
-Кога ги одминуваш аптеките, зашто си здрав.
-Кога ги одминуваш продавниците, зашто имаш се.
-Кога ги одминуваш кафаните, зашто некој те чека дома.

Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, June 27, 2016

Посетено 2.182 пати

WCOStream watch cartoons online wcostream: Dragon Ball Super (Dub) (https://wcostream.cc/m/PElJ) Episode 131

KissAnime kissanime site closed: Attack on Titan Final Season (Dub) Episode 13