Шпанскиот фризер како „Едвард Ножицоракиот“ (Видео)

Необичниот фризер користи самурајски мечеви, оган и специјално
направени канџи за да постигне “совршени” фризури.

Cutting Hair with SwordsDitch the scissors and get your hair cut with swords by the real-life Edward Scissorhands.

Posted by AJ+ on Wednesday, December 2, 2015

Посетено 2.840 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!