Македонскиот Форест Гамп!!!

Што ќе се случеше да се снимаше ‘Форест Гамп’ во Македонија..

Forrest-Gump-large
Да се снимаше ‘Форест Гамп’ у Македонија,
Том Хенкс ќе трчеше без престан до Швајцарија
и ќе си останеше тамо засекогаш.

baner-latte-595

Посетено 830 пати