Сплетете преубав шал за само 20 минути!

pleten-sal
Сакате да ви е топло во овие студени зимски денови, но исто така сакате
да бидете и оригинални? Погледнете го видеото и научете како самите
да си направите шал за само 20 минути…

vidi-mk-izvor

Посетено 883 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!