Снежна Star Wars Скулптура Во Јапонија

Да, само во Јапонија. Искористени се 3500 тони снег за да направи ова снежно ремек-дело високо 15 метри а широко 23 метри. Сензација, уникатност, трпеливост и вештина, на едно место.

Посетено 281 пати

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Episode 2 at website https://animeheaven.pro bleach anime heaven

Watch The Irregular at Magic High School: Visitor Arc Episode 2 (https://animeflix.nl/m/W2lV/ep-2) at website https://animeflix.nl animeflix my hero