Слобода? Покајание? Прстен со рубин? Две влезници за нешто што не сакам да гледам?

Среќен роденден Fashionel
bracna igra
„Мене утре ми е роденден..и што имаш за мене?  Слобода? Покајание? Прстен со рубин? Две влезници за нешто што не сакам да гледам?“
Реплика од претставата „Брачна игра“
– Среќен роденден Fashionel од Весна и Игор
Посетено 1.069 пати