ПРИЗНАВАМ!

„Признавам“ е проект кој овозможува анонимно да се споделат најголемите тајни за љубовта, фамилијата, среќата, стравовите, сексот, односите со другите, конфузијата на животот и сите моменти на каење.

priznavam_kerkez

Од 23.04 до 30.04.14 во Concept 37 – дојдете и ослободете се од вашите тајни!
Постојат работи во животот кои немаме храброст да ги кажеме на глас, се плашиме да ги признаеме и ги носиме со себе, во себе. Но, што ако можеме да ги запишеме во потполна дискреција? Што ако почнеме да креираме места каде што е безбедно да се споделува и признава додека пробуваме да ја пронајдеме смислата на животот. Да бидеме дел од групата која креира сигурни места во кои сите наши признанија се испишани и ослободени од осудување.

priznavam_concept37

Признанијата ќе бидат изложувани во текот на целата недела и споделувани на социјалните мрежи –#признавам. Додека на 30.04 (среда) сите тајни ќе бидат ќе може да се прочитаат на ѕидовите на Concept 37.
Проектот е иницијатива на Сандра Камилоска, Андреа Хајди, Кристина Керкез, Мики Стефаноски и Дејан Спиркоски. Девојките кои го реалзизираа проектот “Before I Die” во склоп на кампањата “Слободен си Изрази се!

Confessions*Проектот е инспириран од младата американска уметница Кенди Ченг и нејзиниот проект “Confessions

Посетено 1.179 пати

watch animes. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime Hunter x Hunter (2011) Episode 146

Attack on Titan Season 3 (Dub)

english anime Attack on Titan Season 3

anime sites One-Punch Man

4Anime Attack on Titan Season 3 Episode 10