Синови на годината

[fblike]Тројца браќа од Филаделфија решиле да ја изненадат својата мајка со еден календар составен од имитирачки фотографии од минатото.
Со помош на таткото, го постигнале посакуваниот резултат, па и повеќе од тоа.
Посетено 3.215 пати