Огледало на една држава – Огледало на еден народ

Огледало на една држава
Огледало на еден народ
Дно на дното
(Фотографиите се на магистрални патишта
Охрид -Струга.Кичево-Скопје.Охрид-св.Наум
Охрид-Дебар. Струга- Ќафасан и.т.н.)

Posted by Zanko Zsh Golaboski on Friday, November 10, 2017

Посетено 612 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!