Гајле да си немате… правете си журки, собирајте се да зборувате како ништо не чини у државава

Гајле да си немате… правете си журки, собирајте се да јадете гомна како ништо не чини у државава, пеесте денари у џеб кријте ги за утре, игнорирајте ја дисциплината, идете у кладилни, ручајте кај старите на нивни трошок, терајте си болни мераци..

Ние ќе седиме дома и ќе работиме да спечалиме по закон и мерки и ќе ве гледаме и ќе се крстиме кога ќе дојде денот да ви кажеме вие сте идиоти, чир на општеството, наша болка и јад.. седите дома пизда ли ви материна, не си играјте руски рулет.. више веќе, на буквата К…

Фејсбук статус на Соња Ајановска Деловска

Посетено 1.396 пати