Шана Шие на маШина

gramatika

Да се вратат учебниците од 70-ите. Шана Шие на маШина, коси црти, прави црти, полжави…Граматиката од Круме Кепески..па да видат децата што е рај. И Кембриџ и свети Кембриџ ајт у ѓубре.

Posted by Дана Прелиќ on Monday, June 19, 2017

595x90

Посетено 912 пати