Семејството пред сè

Реклама која ќе ве потсети дека не мора да преземате радикални мерки за да го соберете семејството за време на празниците, сè што треба е да имате малку почит, многу љубов и да ги знаете приоритетите… Пред да биде предоцна.

Посетено 1.432 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!