Селото На Лисиците Во Јапонија – Најслаткото Место Во Светот

[fblike]Покрај островот на зајаците и островот на мачките, Јапонија е и дом на селото на лисиците – Зао. Магично место кое постои повеќе од 100 години.
Посетено 1.867 пати