Душостоплувачки: Стани, отвори го прозорот и диши, надвор е музика што ја нема на Јутјуб

otvori prozor[fblike]
Стани, отвори го прозоро и диши.
Гледај, биди сега и тука.
Слушај, надвор е музика шо ја нема на ЈуТјуб
Излези.
Трчи и врекај.
Качи се на цајканска хауба и пеј ја ‘Дај да заспијам’ oд Дарио
Сретни го шефо на сред пат.
Залепи му шамар и плукни го у фацата
Иди засукај се у реката, искочи мокар и шетај како ништо да не е било
Јави и се на сите бивши и кажи дека ги сакаш, ако се курви
Дај пола плата на некој бездомник
Иди порачај флаша Dimple и истури ја по шанко
Набери цвеќиња од парко и дели ги на пензјонерките
Сликај се селфи со циганчињата
Иди у полицијата и кажи и дека пафкаш и дека на сите жените си имат шфалери пошто се дебели свињи со хемороиди како една гајбичка грозје
Иди у Тинекс, напрај пазар за дванаесе ипол иљади и кажи и на касата дека господ ќе плате
Седни у школскио двор и шмркај цедевита пред децата шо имат физичко и иди удварај и се на учителката
Иди у бутик и залапај ги куклите од излого.
Манијачи ги средношколките како инструктор по автошкола
Радувај се и слави го живото како да нема утре
А после тоа се одјави од фејсбук и побрзај за на работа, трета смена си, ако закаснеш одбиват 10% од дневницата
Да ти ибам клошаро селски
Копеле мртво

595х90 px-01

Посетено 286 пати