Претпладнето На Една Мајка (дел од драма-канон)

[fblike]deca_majkatiitatkoti

Претпладнето на една мајка (дел од драма-канон)Дете 1: Мамооооо!Дете 2: Аааааааа, се удрииив, ааааа…Мајката трча д…

Posted by Andrijana Janevska on Wednesday, July 22, 2015

Посетено 2.872 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!