Сега не знам дали идеме, или само филмови ми врти…

Една девојка пред мене на каса у маркет не го стави граничникот што ќе ги двои моите намирници од нејзините…

Сега не знам дали идеме, или само филмови ми врти…

Посетено 562 пати