ПРЕМИЕРА: “Брачна игра” од Едвард Олби на 8-ми мај во МНТ, Мала сцена

#‎премиера‬ #брачнаигра #мнт

4
“Брачна игра” од Едвард Олби во режија на Тони Михајловски

Џек  – Игор Џамбазов

Џилијан – Весна Петрушевска
Премиера на 8-ми мај МНТ Мала сцена
1 32 
Посетено 1.241 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!