Овие Фотографии Се Само Минијатури

[fblike]

1
Чудесниот минијатурен свет на Сатоши Араки

satoshi

Опсесивното внимание на Сатоши Араки до детали ја прави неговата работа едноставно неверојатна. Ако немаше појавување на прст во некои од неговите фотографии, ќе беше многу тешко да се направи разлика на овие минијатурн од вистински слики на депонии, бомбардирани градови, или напуштени населби.
Тешко е да се поверува дека овие фотографии се само минијатури

2

3

4

5

6
AlfaLogoBanner1180x90_noeffects

7

8

9

10

11

ПОГЛЕДНЕТЕ ГАЛЕРИЈА

 

Посетено 3.719 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!