Отец Пимен: За многу години Илинден!

Да се множиме како што се делиме ем ќе сме посилни, ем посреќни, ем помалку злобни. А така поубаво и со радост и ќејф се слави жртвата на нашите предци.
Како и да е, ум за во иднина.
За многу години Илинден!

Posted by Otec Pimen on Wednesday, August 2, 2017

595x90

Посетено 488 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!