Татко ми ме шамареше…

shamari unatreПалаво дете бев и праев глупости. Татко ми нон-стоп ме опоменуваше:
-Прекини да се глупираш, образите ќе ти ги направам како знамето на Полска!!!
Тие се тие пост-транзациони техники на воспитање
Посетено 839 пати