Отец Пимен: Сложни калуѓери и во петок мрсат…

patni-trosoci_majkatiitatkoti

И така. Сложни калуѓери и во петок мрсат, сложни пратеници и во понеделник патни трошоци зголемуваат.

Posted by Otec Pimen on Monday, November 13, 2017

baner-latte-595

Посетено 1.125 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!