Поради тебе

Би можел да кажам “извини”илјада пати.
Би можел да ти ветам
дека никогаш нема да влезам во кафана.
Би можел да пешачам
до врвот на Водно.
Би можел да скокнам
по светиот крст.
(и да го фатам)
Би можел да престанам да пушам.
Би можел и да умрам ако сакаш.
Ама нејќам…
Поради ТЕБЕ

ДСД

Посетено 650 пати

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

anime online DARLING in the FRANXX (Dub)

AnimeHeaven Dragon Ball Super (Dub) Episode 129

That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub) Episode 19

anime online To Your Eternity

animeheaven app To Your Eternity