Октопод, каков октопод, кај го гледаш?! (Видео)

Способноста за камуфлирање и вклопување во опкружувањето на еден Карибски октопод

Посетено 653 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!