Малку Познат Факт: Тајландската Полиција И Хелоу Кити

Носење Hello Kitty амблем по казна
Во Тајланд, за недолично однесување и ситни прекршоци на законот,
како казнена мерка на полициските офицери им закачуваат
амблем со Hello Kitty.

 НАПОМЕНА: 

КАЈ НАС ИМ ДАВААТ МЕДАЛЈИ И ГИ УНАПРЕДУВААТ!

Посетено 1.000 пати

AnimeTV Watch anime online in high quality with english Subbed & Dubbed

AnimeDao Watch anime online, English anime online HD

Website https://kissanime.mx: Watch Doctor Slump: Arale's Surprise kissanime Episode Full kiss anime

Watch Saint Seiya: The Heaven Chapter - Overture Episode Full

Zeef: https://zeef.com/profile/kissanime3

Docs google: https://docs.google.com/presentation/d/1rbnFiDlq2PXoXfpLEI5TqdfQnjUziHgQATRmL_0eCfE/edit?usp=sharing