Се самозапали, а потоа скокна од зграда (ВИДЕО)

Еден млад човек се запали со оган додека стоеше на работ од високата зграда, а потоа скокна врз куп снег на земја.

zapalen skoka od zgrada_majkatiitatkoti

По падот од 9-ти кат момчето не се повреди. Чудно, човек да направи вакво нешто.
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=yfzoLUtKspg[/youtube]
Си се палиш и си се снимаш како скокаш
[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=kdJWmflHLNo[/youtube]
Посетено 2.321 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!