Кои артисти ќе настапуваат по повод влез во ЕУ и НАТО? (Видео)

Некои велат ”Абе добро е, барем има малце урбана музика”

Други велат ”Абе добро е, барем има малце урбана музика” било новото ”Барем нешто се гради”

 

Еве и една хип-хоп беседа во врска со изведувачите:

Посетено 795 пати