Одам на шопинг со список

samrazalino-pocetna_majkatiitatkoti
Одам на шопинг со список:
– сандали
– маица
– обетки.
Се враќам од шопинг со:
– сукња
– џемпер
– ташна
– тренерки
– штикли
– падобран
– буре за туршија
– кубик дрва
– теписон, и
– плац за викендичка во некое место,
мислам Сарамзалино дека се викаше.

.                    .         novus 350 na 60 za levo

Посетено 3.431 пати