На кило сарми ова есен мириса!!!

Сарма:
  • феноменална симбиоза на флората и фауната
  • единица мерка дали снаата ќе ја биде или не
  • лошо сролан џоинт
  • предвесник на зимата
  • анти-депресив на природна база
  • уствари на надприродна
  • турски антибиотик
За да не те прати лоша карма, кркај сарма!!!
Посетено 397 пати