Неизмерната Моќ На Уличното Пиано

[fblike]
Лук Џарам ни приредува колекција од пиана поставени на јавни места

и феноменално бојадисани. Овој проект е со работен наслов
‘Свири ме, ја сум твој’ и го започнал во Бирмигем, во 2008-та.
Посетено 884 пати