Абе Види Сеа, На Студентите Местото Им Е Во Амфитеатрите А Не На Улица

[fblike]studenti na ulica_majkatiitatkoti

Читам некои изјави дека студентите, ако треба пак ќе излезеле на улица. Абе види сеа, на студентите местото им е во амфитеатрите а не на улица.На улица ќе бидат откако ќе дипломираат.

Posted by Tomi Tom on Wednesday, September 2, 2015

Посетено 584 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!