Не го мешајте женското достоинство со ароганција

dama
Не го мешајте женското достоинство со ароганција. Жената треба да изгледа недостижно. Тоа и е во гените. Да ве натера да ја посакувате. Да не ви дава сон. Да ви гори нешто во утробата при самата помисла на неа. Да умирате по неа. За конечно, кога ќе ви дозволи да ја освоите, да го запаметите тој ден до крајот на животот. И потоа да го потрошите животот за да ја зачувате покрај вас. Дека душата добро памти како е некого да посакуваш а да го немаш.

Посетено 6.212 пати