Ау царе, види ја оваа Снежана!

Седиме со еден комшија у маало, пиуцкаме пивце под сенка, кога од спротива ете ти извесна девојка, прв пат ја гледаме и двајцата, а она висока, онака амазонски градена, метар и девеесе, али од глава до пети бомбона.

Соседот одма коментира:

-Ау мајсторе, како со задоволство би и бил џуџе на оваа Снежана од спротива, не знаеш!!!

Минута време молк за пивото шо ми истече низ нос после изјавата…

Посетено 271 пати