На таблицата на БМВ-то не пишува дека е сељак, а верувајте дека Е!

bmw
Улицата зад Порта Влае, цела натабана со снег, а негде и подзаледена. Шетам ја пешки полека, да ме фати малку чист воздух низ маало, коа од каршија ете ти накај мене еден сељак со сребренкаст џип БМВ вози ко на атопут да е…да се движев понасредина веројатно ќе ме изгазеше.

Не пројдоа 3-4 минути ете ти сеа па еден полусељак(пошто вози бргу, ама дупло поспоро од тешкиот сељак) со црвен полуџип Порше, да се движев на сред улица, веројатно ќе ме зденеше и он.

Кај се накотивте бре мајку вам сељачку, брзајте вие у смрт, никој не ви брани ебете си мамата, ама глејте да не отерате некој ни крив ни дужен.

Се надевам дека според описот на аутата можда сами ќе се препознаат или па некој ќе ги препозне тешките сељачишта кои у вакви услови возат бесни аута ко на трка.

 

Посетено 5.041 пати