Не се научивме да се хранеме балансирано, па доктори ни продават скапи диети и…

2018-та е, а уште не се научивме да се хранеме балансирано, па доктори ни продават скапи диети и нутри-режими и фармако-касапите некои прашаци, капсули, врагови. Плус уште веруваме дека жената настанала од ребро или од друг вид скара.

Планетата на евтинио чипс и скапите анти-депресиви не заслужува ништо подобро од оваа медиокритетна сиромаштија.

Живели.

Посетено 99 пати