На Денешен Ден…

[fblike]
До ден денешен, концертот не е емитуван на телевизија.

На денешен ден, пред точно две години, го одржав мојот јубилеен концерт во “Борис Трајковски“. Над 10.000 луѓе во публиката, бенд од милион евра, најпознатите пеачи и глумци меѓу гостите, 4 часовна журка за која се уште се зборува.
До ден денешен, концертот не е емитуван на телевизија.
Целиот концерт може да го гледате подолу…


595х90 px-01

Посетено 3.526 пати