Мало потсетување за сите оние што мислат дека Охридското езеро е “бесмртно”

За сите што мислат дека Охридското езеро е “бесмртно”, мало потсетување како Русија го исуши и претвори во пустина најголемото езеро во светот.

AralSea1989_2014peko sina traka text

Посетено 5.606 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!